Rehabilitering av bolig

Rehabilitering av bolig

JHK Tømrerservice AS tilbyr oppussing og rehabilitering av boliger. Rehabiliteringsarbeid dreier seg vanligvis om utskifting av gulv, dører, kledning og vindu. Under befaring vil vi kunne gi deg gode råd om hva som kan eller bør skiftes ut, og hva slags produkter og løsninger som egner seg til ditt bygg.

Gulvlegging
Vi har lang erfaring innen gulvarbeid; fra legging og pussing til maling og endelig ferdigstilling.

Utskiftning av vinduer
Vi skifter ut vinduer raskt og effektiv — enten du sliter med dugg, punkterte ruter eller knust rute.

Utskiftning av dører
Å skifte ut eldre dører med nye er en rask måte å sikre verdiøkning på boligen. Vi monterer alle varianter: Ytterdører, terrassedører, branndører, lyddører og mer.

Utskiftning av kledning
La oss skifte utvendig kledning for deg. Dersom arbeidet gjøres på vinterstid bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Dette fordi ubehandlet kledning kommer til skade hvis vann trekker inn i treverket.

Restaurering

Vi tilbyr restaurering av bygg — utbytting av eldre, ødelagte deler ut med nye varianter av egnet materiale. Restaurering er et møysommelig arbeid med høye krav til ferdighet og et blikk for detaljer. Vår lange erfaring innen dette feltet gjør oss til en partner du kan stole på.

Ombygging

Ønsker du endret planløsning for din bolig? JHK Tømrerservice foretar alle typer ombygging av bolig; enten det dreier seg om å flytte en vegg eller dele opp en hel leilighet i flere boenheter. Vi har lang erfaring på feltet, og kommer gjerne med gode råd — Befaring er kostnadsfri og uforpliktende.

Tilbygg og påbygg

Vi utfører alle typer tilbygg og påbygging, fra garasjer til verandaer og vinterhager. Kontakt oss om påbyggingen som skal gjøres, så tar vi en prat om prosjektet ditt og gir deg en pris etter befaring.